Taverne Pluymhoeve - Voor trouwfeesten en andere evenementen kunt u steeds in onze feestzaal terecht.

De Pluymhoeve is een gezellige taverne waar u steeds welkom bent voor een lekkere hap in een rustige sfeer.

De Pluymhoeve is een gezellige taverne waar u steeds welkom bent voor een lekkere hap in een rustige sfeer. Wij bieden u een lekkere en meer lezen

Di

11:00 -

Woe

11:00 -

Don

11:00 -

Vrij

11:00 -

Zat

11:00 -

Zon

11:00 -

03 354 38 78

Nijverheidstraat 102, 2160, Wommelgem

http://www.depluymhoeve.be/

Claim this Business

De Pluymhoeve is een gezellige taverne waar u steeds welkom bent voor een lekkere hap in een rustige sfeer. Wij bieden u een lekkere en uitgebreide kaart aan met voor elk wat wils. Ook aan de kinderen wordt er gedacht met onze kindergerechten die zelfs de allerkleinsten zullen bekoren. Bovendien organiseren wij geregeld thema-avonden en wordt er bij speciale gelegenheden, zoals Kerstmis en Valentijn, een gelegenheidsmenu voorzien.

Voor trouwfeesten en andere evenementen kunt u steeds in onze feestzaal terecht. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze website met onze menukaart en maandmenu. Voor foto's van activiteiten kunt u in onze fotogalerij terecht. Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of wilt reserveren, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. En natuurlijk nodigen wij u uit om vooral eens langs te komen. U bent van harte welkom!

Zend ons je bericht

Schrijf je review

Er zijn nog geen recensies geplaatst.