verified

{accolade: lekkere, gezonde en duurzame catering

{accolade: niet zomaar nog een cateringbedrijf in Brussel

aanrader

Lekker - Gezond - Duurzaam  Hier bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar lekkere, gezonde en duurzame catering modules die gemakkelijk meer lezen

Maa

Open

Di

Open

Woe

Open

Don

Open

Vrij

Open

Zat

Open

Brussel, Troonstraat 216, 1050, Brussel

http://www.accolade-shop.be

Claim this Business

Er zijn nog geen foto's

Lekker - Gezond - Duurzaam 

Hier bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar lekkere, gezonde en duurzame catering modules die gemakkelijk kunnen gecombineerd worden tot een bestelling op maat voor de lunch, lunch-receptie, receptie, cocktail, avondmaaltijd of het onthaal van uw vergadering, meeting, seminarie, conferentie, congres, bedrijfsfeest, ... of voor bij u thuis.

Niet zomaar een cateringbedrijf 

{accolade is het resultaat van een samenwerking van startups.  Ze delen een professionele keuken en een webplatform. {accolade heeft ook sociale doelstellingen; iedere EURO die u besteedt bij de duurzame cateraar {accolade is dankzij het getrouwheidsprogramma een lichtpunt voor een goed doel of een duurzame organisatie.

Webwinkel duurzame catering

Het bestellen van belegde broodjes, lunches, tapas, dessertjes, drankenbuffetten of warme maaltijden zonder bediening, gebeurt via de webwinkel. In een paar klikken kunt u via de navigatie gemakkelijk zelf uw bestelling samenstellen aan de hand van de diverse duurzame catering modules.

Om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden leveren we enkel, maar gratis in alle 19 gemeenten van het Hoofdstedelijk Gewest Brussel en in heel wat gemeenten in de Brusselse Rand.

Als bedrijf of organisatie gebeurt de betaling op factuur en na de levering! Als particulier betaalt u bij de levering of afhaling op ons adres.

Vraag ons gerust om een prijsofferte indien u (nog) niet online kan bestellen omwille dat uw bedrijf of organisatie steevast een officiële offerte verwacht of indien u nog geen zicht heeft op het definitieve aantal deelnemers.

We helpen u ook graag verder bij het maken van uw bestelling via de Live Chat, gegarandeerd live tussen 10 en 14u!

All-in formules duurzame catering

{accolade kan ook de lunch, receptie of maaltijd van uw congres, conferentie, seminarie of bedrijfsfeest verzorgen met bediening. Hiervoor hebben we een aantal standaardformules duurzame catering uitgewerkt.

Zend ons je bericht

Schrijf je review