Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker

Balletjesrestaurant Balls & Glory blijft groeien

Balls Glory horeca belgië

Balls & Glory, het balletjesrestaurant van Wim Ballieu, blijft maar groeien in Vlaanderen. Het kondigt nu een nieuwe reeks openingen aan in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas.

Balls & Glory

Balls & Glory heeft al vestigingen in Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel. Maar daar stopt het verhaal niet mee. In een bericht laat oprichter en zaakvoerder Wim Ballieu weten dat zijn keten nog wordt uitgebreid. Hoewel er eerst werd gemikt op de grote steden, blijkt dat nu niet langer het geval te zijn.

“Ik heb te lang gedacht dat onze winkels enkel konden aarden in grotere steden met meer dan 200.000 inwoners”, bekent Ballieu. “Nu zien we dat het volkse en toegankelijke van onze restaurants ook in iets kleinere steden werkt: vandaar onze full focus op Vlaanderen.”

chef labels horeca belgië balls & glory
Gesponsord

Tweede balletjesrestaurant voor Antwerpen

Concreet betekent dat dat er in op 6 juni in Sint-Niklaas op het Sacramentsplein een filiaal komt. Op 17 juni komt op het Theaterplein de tweede Antwerpse vestiging. En op 12 september opent er eentje in Mechelen. De exacte locatie voor het laatste restaurant werd wel nog niet bekendgemaakt. De zaken worden door lokale ondernemers in franchise uitgebaat.

Lees meer over Balls & Glory

(Her)opening van een zaak in de nabije toekomst?

Plan jij ook een (her)opening van een zaak in de nabije toekomst? Stuur ons alle info en een leuke foto. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron en foto: Het Nieuwsblad, FVV


Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>