Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de krant

Amor van De Roma opent op 17 mei

Horeca België roma amor

AMOR, het nieuwe café-restaurant van De Roma opent op 17 mei de deuren. Het restaurant biedt plaats aan 160 gasten: 80 in het restaurantgedeelte en 80 in de bar vooraan.

AMOR

AMOR mikt niet enkel op concertgangers. Ook culinaire liefhebbers die langer willen tafelen gaan er aan hun trekken kunnen komen. “We kiezen bewust voor een kleine vaste kaart, met dagelijks wisselende suggesties”, vertelde Danielle Dierckx, algemeen coördinator van De Roma aan Het Laatste Nieuws. “Groenten en kleur in de gerechten vormen de basis. Bij de keuze van vlees en vis werken we met lokale bedrijven en dragen we duurzaamheid en respect voor dieren hoog in het vaandel.” Met Lex Vlooswijk (Kleine Bourla, Trix), Jochem Bruyninckx (Druiventros, Fiskebar) en Emilie Ardui (ViaVia) staat er een ervaren team in de keuken. Dave Stoffel (Zurich) is de flamboyante barman en in de zaal vormt Karin Schrauwen (ex-Fiskebar) de drijvende kracht achter AMOR.

Lees meer over AMOR van De Roma

Data Meets Hospitality DMH19 Horeca België AMOR
Schrijf je als lid van Horeca België en geniet van 25% korting

Heb jij ook nieuws?

Heb jij ook nieuws om hier te delen op de site? Stuur ons alle info en een leuke foto. We plannen een gratis artikeltje in zoals dit van AMOR. Wil je meer zichtbaarheid? Bekijk de advertentiemogelijkheden.


Bron: Gazet van Antwerpen

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>