Custom Text

Laatste activiteiten

  • Yasmine heeft een update geplaatst 15 uren, 2 minuten geleden

    [ IN DE KRANT ]
    Eerst was er de reis door Spanje, nu de reis door heel de wereld. Onno Jansen (44) sloot begin dit jaar Doncurado in de Piushaven om vervolgens met een gloednieuw restaurant terug te keren: Club Jolie. “Eigenlijk is het een heel nieuw bedrijf, maar dan wel met dezelfde filosofie en gedachte als Doncurado.” (in de buurt)

  • Yasmine heeft een update geplaatst 1 dag, 12 uren geleden

    [ IN DE KRANT ] In Hotel Lumen in het PEC Zwolle-stadion in Zwolle zit Restaurant Bluefinger, vernoemd naar de geuzennaam van de Zwollenaren: Blauwvingers. Achter de onaantrekkelijke gevel, blijkt een warm restaurant te zitten. (De Stentor)

  • Tom Wuyts heeft een update geplaatst 1 dag, 13 uren geleden

  • Load More

In de kijker

Sustainable Gastronomy Day

Morgen 18 juni is het 'Sustainable Gastronomy Day' of 'Duurzame Gastronomie Dag'. Ook Horeca België doet mee en lanceert Green Horeca Week.

Ook spaghettirestaurant Bavet breidt uit

Na Balls & Glory komt ook Bavet met uitbreidingsnieuws. Er komen drie nieuwe vestigingen van het spaghettirestaurant gelanceerd door Peter Van Praet. Dat brengt...

Horeca België is het platform voor horeca-uitbaters, horecaleveranciers, horecamedewerkers, en voor iedereen die de horeca een warm hart toedraagt.

REGISTREER JE GRATIS

en ontvang naast alle nieuws van, door en met passie voor de horeca, 10 punten als welkomstgeschenk in het getrouwheidsprogramma.