Custom Text

In de kijker

Unieke beleving in de JRE Black Box op Folie Culinaire

Jeunes Restaurateurs (JRE), horecavakbeurs BBB Maastricht en gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier presenteren de JRE Black Box op Folie Culinaire, het exc...

Casablanca windscherm-project van frituur Alaska.

Vakantie gevoel op een Belgisch terras. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen.Een te...

No show’ in de Horeca: Risico van het vak?

“The best way of learning about anything is by doing.” – Richard Branson’ De vraag is moet je geld in rekening brengen bij “No sho...

VANILLE MADAGASCAR

Dé webshop voor uw vanille en andere kruiden Mijn naam is Leoncine, ik ben geboren in Madagaskar. Ik ben sinds november 2019 in Nederland, mijn familie woont no...

Laatste activiteiten

Tips & Tricks
See All Items

Hoe voorkom je dat gasten niet op komen dagen?

Het is de grootste ergernis van horecaondernemers; gasten die een kwartiertje vo...

Hoe uw eigen data en deze van uw klanten optimaal beveiligen?

Cybercriminaliteit wordt vaak geassocieerd met het bankwezen of technologie. Maa...

Wat is gastvrijheid?

Een simpele vraag en er zijn dan ook voldoende antwoorden te geven, die allen he...

Hoe uw hotelgasten aangenaam verrassen?

Als hotelmanager weet u vast wel dat gastvrijheid voorop staat en dat hotelgaste...

Wat met ongewenste bezoekers?

Mogelijk kwamen er met de warmte al een aantal ongewenste bezoekers naar uw hore...

Zo schrijf je de beste posts op Facebook & Insta

Nu de horeca weer op volle sterkte draait, worden ook de socials weer gebombarde...

Evenementen

Chefs

Unieke beleving in de JRE Black Box op Folie Culinaire

Jeunes Restaurateurs (JRE), horecavakbeurs BBB Maastricht en gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier presenteren de JRE Black Box op Folie Culinaire, het exc...

Streetwise on Streetfood

Hé streetfood en nacho-lover….Durf je een culinaire quiz te doen?Over Mexican Streetfood? Elk goed geraden woord, telt als 1 punt.Deel je de score met me ...

Green Chef 2021

Op woensdag 13 oktober gaan leerlingen van de Cas Spijkers Academie op de beursvloer van BBB Maastricht strijden om de titel ‘Green Chef 2021’. Deze volledig fr...

Open brief aan chef Bellings

Deze open brief vonden we op facebook en was geschreven door: Gertje Mentens Allereerst wil ik alvast meegeven dat ik jou als horecaondernemer niets te leren he...

Video van de week

Horeca

7000 volgers van Horeca & Friends

Over te nemen: café in Bree Limburg

Fairtual

Mix van de week