Custom Text

Horeca

The Curse of Knowledge

Lege Huls Horeca

7000 volgers van Horeca & Friends

Chefs

The Mayo Sisters

De mayo’s van The Mayo Sisters zijn 100% plantaardig en suikervrij en gemaakt met pure natuurlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij, bevatten gee...

Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Het Limburgs Culinair Gala 2021, een initiatief van Chapeau Magazine, vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gespr...

Unieke beleving in de JRE Black Box op Folie Culinaire

Jeunes Restaurateurs (JRE), horecavakbeurs BBB Maastricht en gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier presenteren de JRE Black Box op Folie Culinaire, het exc...

Green Chef 2021

Op woensdag 13 oktober gaan leerlingen van de Cas Spijkers Academie op de beursvloer van BBB Maastricht strijden om de titel ‘Green Chef 2021’. Deze volledig fr...

Leveranciers

Kompel EST. 2015

Brouwerij Kompel is opgericht in 2015 te Maasmechelen als eerbetoon aan mijnwerkers. Vandaag de dag is Kompel ook de naam van een uitzonderlijk Belgisch Craft B...

World Beer Awards

Rodenbach Grand Cru en Rodenbach Caractère Rouge uitgeroepen tot World’s Best Beers op prestigieuze biercompetitie World Beer Awards Volgens de professionele ju...

Casablanca windscherm-project van frituur Alaska.

Vakantie gevoel op een Belgisch terras. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen.Een te...

Laat gasten aan tafel bestellen en betalen rechtstreeks vanaf hun telefoon.

De voordelen van een digitale ober Op bezoek in het Q-beach house om de QR-Code ervaring van Lightspeed uit te testen. Bij aankomst worden we vriendelijk ontvan...

In de kijker

BBB MAASTRICHT bezoeken?

In 3 dagen tijd 80% van de Limburgse horecamarkt ontmoeten? 11 t/m 13 oktober barst BBB Maastricht los en gaan wij 3 dagen lang proeven, beleven en netwerken. E...

Unieke beleving in de JRE Black Box op Folie Culinaire

Jeunes Restaurateurs (JRE), horecavakbeurs BBB Maastricht en gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier presenteren de JRE Black Box op Folie Culinaire, het exc...

Casablanca windscherm-project van frituur Alaska.

Vakantie gevoel op een Belgisch terras. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen.Een te...

No show’ in de Horeca: Risico van het vak?

“The best way of learning about anything is by doing.” – Richard Branson’ De vraag is moet je geld in rekening brengen bij “No sho...

Tips & Tricks
See All Items

The Curse of Knowledge

Het is al even geleden dat ik iets op papier zette. Ik heb m’n handen aardig vol...

Lege Huls Horeca

Van de week was ik weer eens getuige van een knap staaltje lege huls horeca. De ...

Hoe voorkom je dat gasten niet op komen dagen?

Het is de grootste ergernis van horecaondernemers; gasten die een kwartiertje vo...

Hoe uw eigen data en deze van uw klanten optimaal beveiligen?

Cybercriminaliteit wordt vaak geassocieerd met het bankwezen of technologie. Maa...

Wat is gastvrijheid?

Een simpele vraag en er zijn dan ook voldoende antwoorden te geven, die allen he...

Hoe uw hotelgasten aangenaam verrassen?

Als hotelmanager weet u vast wel dat gastvrijheid voorop staat en dat hotelgaste...

Evenementen

No items found.

Video van de week

Mix van de week